Før og etter

Bilder som viser status på bilen før og etter behandling fungerer meget godt for å illustrere kvaliteten på jobben vi gjør. Se gjerne gjennom noen av våre utvalgte «før og etter»-referanser nedover siden.

Saab 900

«Jeg ble anbefalt firmaet Niemi Lakkrust gjennom Funderud Antirust, da den var til behandling med lanolinolje. Min Saab 900, som er en 1997 modell hadde fått en del overflaterust, som burde fjernes. Bilen min er en bruksbil, som jeg har hatt stor glede av i mange år, og jeg hadde ikke lyst at rusten skulle være det som tok knekken på bilen min.

Resultatet ble kjempebra! All synlig rust har blitt fjernet og flekkene har blitt behandlet og lakket. Jeg har fått en bil som vil leve i flere år til, og det er jeg takknemlig for. Behandlingen er gjort profesjonelt og fornuftig med fokus på fjerning av rust til en overkommelig pris.»

Heidi Skaar Johannessen

rustfjerning før og etter ved hjul
før og etterbilde av overflaterust på bmw

BMW 325

Her ser du bilder av en BMW før og etter rustbehandling over baklykt.

Volkswagen

Volkswagen bakdør før og etter rustbehandling.

før og etter rustgjerning på vw overflaterust
før og etter div bil

Rust på bakskjerm

Rust på bakskjerm før og etter behandling.

Saab

Saab før og etter rustbehandling under frontlykt.

overflaterust før og etter behandling
før og etter rustfjerning på bildør

Saab 900

Før og etter behandling av rust på nedre list

VW Passat

«Jeg søkte på nett etter et firma som kunne fjerne rust i hjulbue på min Passat, 2011 modell.

Valget falt på Niemi Lakkrust på Gulskogen, og etter en hyggelig samtale på telefon ble det avtalt tid og pris.

Resultatet ble utrolig bra, alt av rust ble fjernet, før det ble behandlet, og lakkert med originallakk og klarlakk.

Alt var meget profesjonelt, til en hyggelig pris.

Jeg håper at mine fremtidige biler ikke får rust, men skulle de få det, vet jeg hvor jeg skal henvende meg for å utbedre skaden.»

Odd Thomas Hansen

VW passat før og etter lakkering

Anbefaling Niemi Lakkrust

«Niemi Lakkrust har behandlet lakkrust på til sammen 5 personbiler for meg i løpet av de siste 3 årene, og jeg er godt fornøyd med resultatene som er levert.

Laila Niemi kan mye om biler og understellsbehandling, og hun har mye erfaring med hvor og hvordan rust utvikler seg på mange ulike bilmodeller. Laila har som regel funnet litt mer overfalterust på bilene mine enn det jeg har funnet selv. Niemi Lakkrust sliper bort rusten, styrebehandler stålet, sparkler, grunner og lakkerer med spraybokslakk. Jeg er veldig godt fornøyd med resultatene Niemi Lakkrust har levert i forhold til de prisene jeg har betalt. En bil jeg hadde til behandling i sommeren 2016 begynte å ruste litt på noen av de samme stedene igjen i 2018. Niemi Lakkrust utbedret det som en reklamasjonsjobb med en bedre type grunning, og nå er bilen rustfri igjen uten at det kostet meg noe. Jeg oppfatter dermed Laila Niemi som seriøs, ryddig og real.

Om du skal bruke Niemi Lakkrust er det viktig at du forstår hva det er Niemi Lakkrust leverer. Laila sveiser ikke rust, og hun lakkerer med spraybokslakk. Lakken blir bra nok, men ikke helt 100 prosent perfekt. Om du har en bil hvor resultatet «godt nok» er til å leve med til en bruksbil eller litt eldre bil er Niemi Lakkrust noe for deg, og jeg anbefaler Niemi Lakkrust. Jeg anbefaler også en understellsbehandling med Fluid Film som er basert på lanolinolje (ullfett/sauefett) etter at du har vært hos Niemi Lakkrust. Bilen lukter «litt sau» i en tre-ukers tid etterpå, men i likhet med et sykkelkjede som er smurt inn med olje så ruster ikke bilen din på en stund. Om du derimot har en veldig fin bil hvor du ønsker et 100 prosent strøkent resultat, anbefaler jeg at du henvender deg til andre. Da må du antagelig være forberedt på at prisen også blir vesentlig høyere.»

Mvh Trond Holtvedt, (Bilinteressert eier av flere biler.)

Alfa Romeo Crosswagon

«Jeg eier en 2005 modell Alfa Romeo Crosswagon. Dette er min vinterbil og får sitt av snø og salt. På senvinteren 2017 oppdaget jeg rust i venstre hjulbue som jeg ikke kunne ignorere. Jeg tok kontakt med Niemi Lakkrust fordi hun holder til sammen med Oslo Antirust som hadde oljebehandlet bilen. På andre biler har jeg fått fjernet rust hos billakkerere. De gjør jobben kvikt, og det ser pent ut etterpå. Niemi har en helt annen og mye grundigere fremgangsmåten. Dette gjør meg trygg på at ikke rusten dukker like fort igjen som jeg har opplevd andre ganger. Det eneste jeg var litt skeptisk til var lakkeringen hun skulle gjøre etter rusten var fjernet – særlig siden hun selv sa hun ikke var «proff» på dette. Skepsisen var ubegrunnet! Niemi fjernet rust på i alt seks steder på bilen, og ingen andre en jeg som vet hvor kan se at det har vært lakkert på disse stedene. Noen av stedene tror jeg det ikke selv. Jeg er meget fornøyd!»

Håkon Bjørndalen