Velkommen til Niemi Lakkrust!

Niemi Lakkrust arbeider med å utbedre overflaterust på personbiler. Vi holder til i Øvre eiker vei 83 i Drammen, hvor vi har et nært samarbeid med Buskerud Antirust AS. Vi holder til i samme lokale.

Metallet på utsatte steder på bilen ruster over tid. Niemi Lakkrust ønsker å komme privatbil-eierne i møte for å håndtere utvikling av bilens overflaterust på et tidlig stadium.

Vårt hovedfokus er trygg og grundig behandling av rustflekker.

Klikk her for å lese om Laila Niemi, bak Niemi Lakkrust, fra da hun ble intervjuet av nettmagasinet 3600.

rustfjerning før og etter ved hjul

Hvem er kundene?

Kundene er hovedsaklig privatbil-eierne i Drammen og omegn. Mange kunder har sin bil til behandling hos Buskerud Antirust AS og blir begeistret over at det finnes et faglig godt og prisgunstig tilbud på overflaterust på samme sted.

Det er også svært gunstig å få tatt hånd om rustflekkene før vinteren setter inn. Snø is og salting på veiene angriper metallet.

Mange gode grunner for å ta vare på bilen

Nye biler er sterkt avgiftsbelagt i Norge, og dermed dyre i anskaffelse. Det taler for å ta vare på bilen for å ha den lenge. Dersom det blir tøffere tider økonomisk er det naturlig å holde eldre biler i orden. Å holde den fri for rust er et viktig tiltak. Vinteren er lang, og snø og is og salting på norske veier angriper metallet på bilen og forårsaker rust på karosseriet. Å få tatt hånd om rustflekkene før de utvikler seg til alvorlig rust gjør at du som bileier kan gå vinteren trygt i møte!

før og etter rustfjerning på bildør

Niemi Lakkrust samarbeider

Vi har solide leverandører og samarbeidspartnere som sørger for høy kvalitet på vårt arbeid

fluidfilm logo
billakkspesialisten logo
jotun logo
ferro bet logo
buskerud antirust logo
oslo antirust logo
funderud antirust logo